Service thumbnail

Consulting Diensten

Raadpleeg ons over datagerelateerde uitdagingen in uw organisatie. We kunnen helpen bij het verbeteren van inzichten, prestaties en de kwaliteit van uw analytics & software.

Doel
Om u te helpen uw situatie te analyseren om de juiste, datagestuurde beslissingen te nemen
Duur
1-3 maanden
Uitkomst
Een significante en waardevolle kennistoename voor uw bedrijf is altijd onderdeel van het resultaat.
Waarom BiteStreams?
Van het kiezen van database technologieën tot het implementeren van een professionele pijplijn voor machine learning: het is niet triviaal en we hebben het gedaan

What this service is about

Als bedrijf doe je veel kennis op over jouw probleemdomein. Veel bedrijven hebben technologie nodig om hun product of dienst te ondersteunen en hebben software gebruikt om de kwaliteit ervan te verbeteren. Zoals beschreven in software development service, deze technologie wordt vaak tot het uiterste gedreven naarmate uw bedrijf groeit. Dit dwingt het team om grote beslissingen te nemen die de focus van het team voor een aanzienlijke hoeveelheid tijd zullen beïnvloeden:

  • Moeten we onze database partitioneren of repliceren, met het risico van het verliezen van consistency of availability
  • Ons implementatieproces slokt veel van onze tijd op, hoe kunnen we dit beperken naarmate het team groeit?
  • De prestaties van mijn relationele database zijn niet bevredigend, moet ik overschakelen naar een andere technologie om te optimaliseren voor lezen/schrijven?
  • Functies toevoegen wordt te moeilijk, welke ontwerpveranderingen en -praktijken kunnen we doorvoeren om het tempo weer op te voeren?
  • PostgreSQL of MongoDB? Apache Kafka of RabbitMQ? Event-driven of event-sourced?
  • Ik heb geen inzicht in de performance van mijn applicatie, hoe creëer ik betrouwbare inzichten?

Deze beslissingen moeten met de nodige overweging worden genomen. Teams hebben echter vaak niet de tijd, kennis of ervaring om de juiste te maken.

What we can do for you

Van big data-uitdagingen tot software-optimalisatie, BiteStreams helpt u bij het vinden van de juiste technologie en de juiste aanpak van uw complexe uitdagingen. We komen tussenbeide wanneer u uw systeem moet schalen, stroomlijn uw ontwikkelproces of optimaliseer uw bottleneckservice. Dit doen we door uw vraagstuk gestructureerd te analyseren en mogelijke oplossingen te bekijken. We werken nauw samen met uw team, aangezien elk bedrijf andere eisen en wensen heeft een specifieke set interne vaardigheden om de beste oplossing te implementeren. Dit zorgt ervoor dat u uw tijd bij ons niet verspilt of, erger nog, ga een lang pad in dat gedoemd is om vanaf het begin geen resultaten op te leveren. Als u niet over de capaciteit beschikt om deze grote veranderingen door te voeren, u kunt altijd onze software ontwikkelings service bekijken!

Relevante cases om te bekijken

Wilt u uw bedrijf opschalen en gebruikmaken van uw data?

Laten we contact opnemen! We hebben uitgebreide ervaring in het werken met verschillende organisaties en richten ons altijd op het leveren van tastbare resultaten.

Contact ons