Het volgende niveau met Data Strategy

Verbeter uw bedrijf met de hulp van onze experts. Ons multidisciplinaire team combineert zakelijke expertise met de nieuwste innovaties, zodat u de concurrentie een stap voor blijft.

Over ons

BiteStreams is een team van resultaatgerichte data experts met een brede achtergrond in Wiskunde, AI en software. We willen altijd leren over de nieuwste technologie├źn en theorie├źn, maar uiteindelijk blinken we uit in het shippen van waardevolle oplossingen naar productie.

Het Team

BiteStreams, opgericht in 2021 in Amsterdam, is een initiatief van twee ervaren ontwikkelaars met een achtergrond in kunstmatige intelligentie en wiskunde.

 • Donny Peeters

  Data Architect

  Donny is wiskundige en begon als software- en data-engineer te freelancen voordat hij BiteStreams begon. Hij is goed in het ontwerpen van systemen die aan (complexe) behoeftes van de klant voldoen. In zijn vrije tijd sport en leest hij en gaat hij graag een drankje doen met vrienden.

 • Maximilian Filtenborg

  Machine Learning Engineer

  Maximilian is een machine learning expert, ervaren software-engineer en mede-oprichter van BiteStreams. In zijn vrije tijd luistert hij naar elektronische muziek en houdt hij zich bezig met fotografie.

 • Pim Hordijk

  Backend Developer

  Pim programmeert graag de hele dag in Python. Hij heeft een achtergrond in informatica en is een minimalist in hart en nieren. Als hij niet achter de computer zit, houdt hij van hardlopen, uit eten gaan en afspreken met vrienden.

 • Thijs Blom

  Backend Developer

  Naast zijn werk bij BiteStreams is Thijs master student Computational Science en houdt hij ervan diep in een probleem te duiken om de complexiteit ervan te ontrafelen. Zijn andere passie in het leven is stijldansen.

 • Jeroen van Putten

  Head of Business Development

  Jeroen haalt zijn energie uit het omgaan met mensen en het oplossen van problemen. Als founder van een AI startup en een achtergrond in VC, weet hij hoe hij (digitale) bedrijfsproblemen moet aanpakken. In zijn vrije tijd loopt hij graag marathons en golft hij.

 • Jij?

  Contact ons.

Definieer je datastrategie Contacteer ons nu