Over Ons

BiteStreams is een team van resultaatgerichte dataspecialisten met achtergronden in Software, AI en Wiskunde.

Max and Jeroen looking at max' laptop.

Onze Missie

Onze missie is om scale-ups te helpen innoveren en impact te maken met data.

DNA & Cultuur

Onze Kernwaarden

In alles wat we doen, leiden onze kernwaarden ons pad en stellen ze ons in staat uit te blinken in ons vakgebied. Deze waarden zijn essentieel om ons op koers te houden en ons ware potentieel te ontketenen.

Best Practices

We omarmen en belichamen toonaangevende best practices, waarbij we voortdurend op zoek gaan naar de meest effectieve methodologieën en deze toepassen in ons werk. Door dit te doen, leveren we consistent uitzonderlijke resultaten.

Klanten Centraal

We gaan altijd een stap verder voor onze klanten, waarbij we relaties opbouwen die gebaseerd zijn op vertrouwen en uitmuntendheid. Onze onwrikbare toewijding zorgt ervoor dat hun succes ons gezamenlijke doel wordt.

Mensen Voorop

We hechten grote waarde aan onze teamleden en creëren een inclusieve en open omgeving die de beste geesten aantrekt. Onze collectieve kracht en gedeelde kennis stellen ons in staat om samen uit te blinken.

Gedreven door Impact

We erkennen dat de impact die we creëren van groot belang is. Onze focus ligt op het genereren van tastbare en betekenisvolle resultaten voor onze klanten, waardoor hun groei wordt gestimuleerd en hun potentieel wordt ontsloten.

Innovatie in het Hart

We hebben een onwrikbare toewijding aan innovatie en verleggen voortdurend de grenzen van wat mogelijk is. Door onontgonnen terrein te verkennen, breiden we voortdurend onze horizon uit en creëren we nieuwe kansen voor onze klanten.

Geïnteresseerd?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abbonneer op onze nieuwsbrief en ontvang deskundige inzichten, bruikbare strategieën en verhalen uit de echte wereld die u zullen begeleiden naar het behalen van datagedreven succes.

Wij geven om de bescherming van uw gegevens. Lees onze Privacy Policy.

Het Team

BiteStreams, opgericht in 2021 in Amsterdam, is een initiatief van twee ervaren ontwikkelaars met een achtergrond in kunstmatige intelligentie en wiskunde.

 • Donny Peeters

  Data Engineer

  Donny is wiskundige en begon als software- en data-engineer te freelancen voordat hij BiteStreams begon. Hij is goed in het ontwerpen van systemen die aan (complexe) behoeftes van de klant voldoen. In zijn vrije tijd sport en leest hij en gaat hij er graag op uit.

 • Maximilian Filtenborg

  Data Engineer

  Maximilian is een liefhebber van machine learning, ervaren software-engineer en mede-oprichter van BiteStreams. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met fotografie en wandelen.

 • Thijs Blom

  Data Engineer

  Naast zijn werk bij BiteStreams is Thijs master student Computational Science en houdt hij ervan diep in een probleem te duiken om de complexiteit ervan te ontrafelen. Zijn andere passie in het leven is stijldansen.

 • Jeroen van Putten

  Data Adviseur

  Jeroen haalt zijn energie uit het omgaan met mensen en het oplossen van problemen. Als founder van een AI startup en een achtergrond in VC, weet hij hoe hij (digitale) bedrijfsproblemen moet aanpakken. In zijn vrije tijd loopt hij graag marathons en golft hij.

 • Martin Arnold

  Data Analist

  Martin zoekt data die hij tegenkomt graag tot op de bodem uit. Met zijn ervaring als een data analist en zijn achtergrond in economie en data science, weet hij data te benutten om business uitagingen op te lossen. Buiten werk is hij een enthousiaste kok en tennist hij graag.

 • Jij?

  Contact ons.

Definieer je datastrategie Contacteer ons nu