Service thumbnail

Software Development

Breng uw bedrijf en data naar een hoger niveau door op maat gemaakte softwareoplossingen te bouwen. Wij bieden end-to-end oplossingen aan voor maximale waarde.

Doel
Om een applicatie, dienst of model te bouwen die impact heeft op uw bedrijf
Duur
1-6 Maanden
Uitkomst
Een goed geteste en gedocumenteerde codebase, die automatisch getest & gedeployed kan worden.
Waarom BiteStreams?
Ons team heeft veel ervaring met softwareontwikkeling en past bewezen ontwikkeltechnieken toe.

Waar deze dienst over gaat

Niet elk bedrijf heeft data of software als core business. Misschien zijn de softwareontwikkelaars die je wel hebt te druk bezig met het ontwikkelen van domeinkennis of het verhogen van de kwaliteit van uw product. Misschien wilt u naar de cloud migreren, maar hoeft u geen fulltime cloud-engineer in te huren. Misschien presteert uw systeem niet goed, maar de enige die het goed begrijpt wordt vaak bezet door urgente systeemproblemen. Voor al deze scenario’s waarin u belangrijke niet-urgente ontwikkeling misloopt, je hebt het vermogen nodig om een ervaren zelfsturend team op te starten dat je systeem snel naar een hoger niveau kan tillen.

Wat wij voor u kunnen doen

BiteStreams biedt softwareoplossingen op maat, variërend van kunstmatige intelligentie tot machine learning tot complexe optimalisatieproblemen. Wij kunnen u goed helpen wanneer uw huidige systeem en architectuur tegen de grenzen aanlopen. Big Data is zeer waardevol, maar vereist vaak geavanceerde technologieën om het te beheren.

We hebben verschillende bedrijven geholpen bij het kiezen en implementeren van goed ontworpen datapijplijnen. We richten ons op het leveren van hoogwaardige, goed geteste code die uw zakelijke probleem oplost. We hebben uitgebreide ervaring met het gebruik van verschillende technologieën en infrastructuren, van kleine applicaties tot grote gedistribueerde cloudgebaseerde omgevingen.

Om verspilling tegen te gaan en de best mogelijke resultaten te bereiken, nemen we de volgende stappen:

Planning & Reikwijdte: Eerst bepalen we samen de scope van het project en bespreken de resultaten die we willen bereiken. Onderdeel van dit proces is het verzamelen van eventuele externe vereisten. Ten tweede stellen we de verwachte begindatum en einddatum van de ontwikkelfase vast.

Ontwikkeling: om snel te kunnen itereren werken we in korte sprints waarbij u onze volledige aandacht heeft. Na elke sprint evalueren we onze voortgang en bepalen we samen met jou de volgende stappen om onze doelen te bereiken. Elke sprint levert een werkend product op.

Functies:

  • Volledig geïntegreerde oplossingen die elk aspect van het probleem oplossen.
  • We werken volgens methodologieën zoals CI/CD en TDD voor maximale kwaliteit en efficiëntie.

We ontwerpen onze workflow rond uw behoeften, leveren snel en betrekken u proactief bij het proces.

Cases to check out

Maak gebruik van uw Data.

We werken lean en zorgen ervoor dat u binnen weken in plaats van maanden uw eerste resultaten heeft. Niet tevreden met het resultaat na de eerste sprint van twee weken? Dan hoeft u niet te betalen.

Contact ons